Bob en Wendy dagje [yes we can]

Soms moet je toch even doorzetten en dan lukt het wel. Dat had ik vandaag met ons project babykamer, of eigenlijk baby bedje. Een zelf gemaakt bedje van underlayment welteverstaan. Inspiratie van Instagram natuurlijk. Al weken zijn wij aan het bedenken en tekenen hoe het nu precies moet. Ook al een paar pogingen gedaan om te beginnen, wat niet altijd lukte door ondermeer toedoen van vriendlief [iets met alcohol en een kater]. Toch tijd dat jij solidair gaat zijn aan mij schat ;). Hield mij by the way niet tegen om alvast een muurtje te schilderen en nieuwe spulletjes op te hangen.

Vandaag was de doorpak dag. Het bedje moest in elkaar. En, het is gelukt! Na vele gaten boren/zagen, passen/meten, vloeken, schuren en achteraf liters stof uit je neus snuiten, is het gelukt.. Hij is klaar 🙂 Op een laklaagje en lattenbodem na dan..       

Het is een begin. De commode moet nog en mijn oude lockerkast moeten we nog omtoveren naar fatsoenlijke kledingkast. Maar hé, ik heb nog 20 weken 😉

Tot de volgende aflevering van Bob de Bouwer en zijn Wendy!

6 reacties op “Bob en Wendy dagje [yes we can]”

 1. Yes you can! Mooooooooooi. Heel geslaagd. Dat kleine ventje krijgt een mooi plekje.

  Like

 2. Hoi 🙂 Heb je toevallig een beschrijving hoe je dit bedje maakt? Het lijkt me super leuk om ook te maken!

  Like

  1. Och jeetje, ik dacht dat ik al een reactie had gegeven. Ik heb zelf geen instructie, maar als je zoekt op Google naar ‘crisisledikant Piet Hein Eek’ dan vind je wel een tekening. Wij hebben hem een klein beetje aangepast.
   Succes!! Groetjes Gemma

   Like

 3. […] eerder te zien in de blog over de 2 klusvriendjes hebben wij het bedje en later ook de commode zelf gemaakt. Met underlayment hebben wij een replica […]

  Like

 4. Hoi! Wat een gaaf bedje. Ik ben er zelf ook mee begonnen. Ik ben benieuwd hoe jullie de verschillende kanten aan elkaar hebben gemonteerd? En hebben jullie de lattenbodem zelf gemaakt of ergens gekocht? Welke afmeting hebben jullie voor de lattenbodem aangehouden? Hoop dat je mij kan helpen 😊 groeten, Marieke

  Like

  1. Hi Marieke!
   Leuk hè!Na 1,5 jaar zijn we er nog steeds erg blij mee. Wij hebben een raamwerk gemaakt aan de onderkant. Met dikke bouten hebben wij alle zijpanelen aan het raamwerk vast gemaakt. Het raamwerk is gelijk handig als ondersteuning voor je lattenbodem. Die hebben wij gekocht bij de Ikea en op maat gemaakt (was namelijk veels te groot). Lattenbodem is geloof ik 120 bij 60. Het formaat van een baby matrasje. Moet wel even diep graven hoor, is al bijna 2 jaar terug dat wij het bedje hebben gemaakt :-).
   Als je nog meer vragen hebt hoor ik het van je!! Succes met klussen! XX

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: