Bob en Wendy dagje [yes we can]

Soms moet je toch even doorzetten en dan lukt het wel. Dat had ik vandaag met ons project babykamer, of eigenlijk baby bedje. Een zelf gemaakt bedje van underlayment welteverstaan. Inspiratie van Instagram natuurlijk. Al weken zijn wij aan het bedenken en tekenen hoe het nu precies moet. Ook al een paar pogingen gedaan om te beginnen, wat niet altijd lukte door ondermeer toedoen van vriendlief [iets met alcohol en een kater]. Toch tijd dat jij solidair gaat zijn aan mij schat ;). Hield mij by the way niet tegen om alvast een muurtje te schilderen en nieuwe spulletjes op te hangen.

Vandaag was de doorpak dag. Het bedje moest in elkaar. En, het is gelukt! Na vele gaten boren/zagen, passen/meten, vloeken, schuren en achteraf liters stof uit je neus snuiten, is het gelukt.. Hij is klaar πŸ™‚ Op een laklaagje en lattenbodem na dan.. Β Β  Β Β Β 

Het is een begin. De commode moet nog en mijn oude lockerkast moeten we nog omtoveren naar fatsoenlijke kledingkast. Maar hΓ©, ik heb nog 20 weken πŸ˜‰

Tot de volgende aflevering van Bob de Bouwer en zijn Wendy!

Advertenties

4 gedachtes over “Bob en Wendy dagje [yes we can]

    • Och jeetje, ik dacht dat ik al een reactie had gegeven. Ik heb zelf geen instructie, maar als je zoekt op Google naar ‘crisisledikant Piet Hein Eek’ dan vind je wel een tekening. Wij hebben hem een klein beetje aangepast.
      Succes!! Groetjes Gemma

      Like

  1. Pingback: Ode aan Foss: editie kamertje | Koekjes en liefdadigheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s