Dit ben ik!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Schrik niet, ik schrijf zoals ik denk. Bij mij is het een waterval van zinnen, geschreven in briljant uitgezochte woorden. Pin je niet vast aan een bepaald doel, het enige wat ik je wil meegeven is een blik in het leven van een interieur fanaat, een perfectionistische chaoot en een levensgenieter.. -schrijft zij met een wijntje in de hand-.

Dat genieten doe ik het meest met mijn vriendlief die ik na jaren weer heb ontmoet, Gert Jan. De man die mij regelmatig laat zien dat ik niet álles in het leven serieus moet nemen. Samen zijn wij vanaf juni 2016 de trotse ouders van Foss. Met ons 3tjes leven wij samen met onze 2 katten, Bink en Knofje in een jaren 30 woning in Enschede. Als jongste uit een gezin van 5 kinderen kan ik zeggen dat ik gewend ben aan gezelligheid en drukte. Vandaar dat ik nu optimaal kan genieten van alleen zijn.

Samengevat;
ik heet Gemma -Paulien Westerink in het totale-
ik ben verliefd op 2 mannen, Foss en Gert Jan -ja het kan echt-

ik ben zo rond de 30 jaar -dat ligt eraan wanneer je het leest-

ik zeg nooit NEE tegen wijn -geen commentaar-

ik ben een panische opruimer -volgens vriendlief-

ik blijf altijd 5 kilo te zwaar -komt door de wijn Gemma-

ik ben, sinds ik mama ben, emotioneel incontinent -huilen als een malle-

ik stap bijna elk jaar met vliegangst in een vliegtuig -met alle lessen van Air Crash Investigation in mijn kop geprent-

ik draag weinig tot geen sieraden -gedoe-

ik heb IJsland op mijn bucketlist staan -want ik vind kou echt wow NOT-

ik twijfel altijd -houd je scherp-

ik ben een soort van dyslectisch, ik lees namelijk te snel -sorry voor de mogelijke typfouten-

ik ben officieel verslaafd aan Instagram -als je het toegeeft is het minder erg-

ik heb onwijs leuke vriendinnen -opgesprokkeld in allerlei fasen van mijn leven-

ik geniet van -foute- 90’s muziek en kan bijna elk liedje woord voor woord meezingen -in kinder Engels natuurlijk-

Maar goed, om toch een klein doel te hebben voor mijn Koekjes & Liefdadigheid blog geef ik toe: Ik heb een passie voor wonen, interieur en styling. Daarnaast schrijf ik graag -4 zussen in huis, denk je dat ook ooit aan het woord kwam?- De beste combinatie is een blog waarin ik schrijf over mijzelf, met als raakvlak interieur. Laat je verrassen, inspireren en vooral herkennen.

Veel plezier bij Koekjes & Liefdadigheid. Daar waar iedere keer als je je ellendig voelt, je in ieder geval nog koekjes en liefdadigheid krijgt!

%d bloggers liken dit: