Welterusten EVE

Soms kan ik zo ontzettend genieten van deze koude en donkere dagen. Naast boerenkool, mijn mega sjaal en het ongegeneerd kerstliedjes luisteren is mijn oldtime favorite altijd nog het heerlijk lang in bed blijven liggen. Zo ver mogelijk wegkruipen onder de dekens, wachten tot het licht is. But wait, I am a mom. A working mom ook nog. Dat lekker blijven nestelen onder de dekens is vaak genoeg verleden tijd. Laat staan volle nachten slaap. Hoe fijn is het dan om de nachtelijke uurtjes zo goed mogelijk te benutten op een nieuw matras, vanaf nu kan ik dat op ons eve matras.


Ons oude matras was eigenlijk wel echt aan vervanging toe. Als fanatieke buikslaper ben ik inmiddels blij dat ik niet meer zwanger ben, alleen lag het daarna echt niet meer lekker op een doorgezakt matras. Ook een flesje aan Foss geven kon amper, rechtop zitten was helemaal een ramp. Daarbij verjaarde vriendlief ook bij de nacht. Een bottenkraker was er niets bij (sorry schat).

Blij verrast was ik dan ook met het berichtje van eve. Alsof zij exact wisten dat het nu echt wel tijd was voor een nieuw matras. Om niet gelijk in het diepe te springen heb ik natuurlijk wel gekeken of dit een matras is wat bij ons past. Geschikt voor 2 slaapkoppen stond er niet bij, alleen wel de slogan ‘een fantastische dag, begint de nacht ervoor’. Daarnaast is het matras met de gele rand ook echt een eyecatcher in de slaapkamer, wat mij natuurlijk weer een vrijbriefje gaf om de slaapkamer weer iets anders te stylen.


En nu, nu het echt kouder is geniet ik zelfs de nachten al veel meer. Het traagschuim biedt echte stevigheid en toch veerkracht. In mijn geval ideaal voor het buik liggen en het ochtendflesje geven. Vriendlief kraakt niet meer zo en ik rol ik niet meer geleidelijk zijn kant op door de zwaartekracht. Echt een heerlijk matras en stiekem maken we nu zelfs al wat meer tijd vrij om met ons 3tjes op zaterdagochtend nog even heerlijk weg te kruipen onder de dekens.

Welterusten EVE!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: