Hebberig

Soms voel ik mij net een hebberig klein meisje. Met rode wangetjes, sneaky glimlachje en het idee dat ik wel een miljoen kan uitgeven. Of ik moet alles hebben hebben hebben. En dat gevoel komt helemaal naar boven in mijn nieuwe favoriete winkel: Conceptstore The Upperside aan de Haverstraatpassage in Enschede.

Processed with Snapseed.
Cameraband van House of Products

Conceptstore the Upperside is dé meisjesdroom van iedere webshop liefhebster. -En als je een man bent dan zal je je uiteraard ook prima vermaken-. 

Toegegeven, mijn hebberigheid vult regelmatig winkelmandjes van allerlei webshops. Knuffels voor Foss, die leuke plantenmandjes of te schattige armbandjes. Alleen op het eind stopt toch vaak mijn wil of noodzaak om alles maar te hebben. Ik ben namelijk te krenterig als het gaat om verzendkosten. En ook daarom is deze winkel een uitkomst.

Processed with Snapseed.
Slab van Puntslab
Processed with Snapseed.
Kaartjes van onder andere Winkeltje van Anne, Lizet Beek, VanMariel, Fabsworld, Vormgevoel, Wonen voor jou, Kidooz, Moms webshop en  Op een Stokje

Samen met 9 andere bloggers mocht ik uitgebreid een kijkje nemen bij The Upperside. Uitgenodigd door Ivo, oprichter van The Upperside –wat nog meer is dan alleen deze Conceptstore– Mariel, van vanMariel en Yvette, van Vettt veel plezier -Vettt is een blog over uitjes met je kleintjes in het prachtige Twente-. In totaal hebben 110 webshophouders een plankje of tafel gehuurd.

Inmiddels heb ik al een aantal bezoekjes gebracht aan de de Conceptstore en samen met de Goodiebag die ik mocht ontvangen, begint het hier in huis al vol te raken met leuke spulletjes. Een leren handgreepje van Ok Styling, armbandjes van o.a. Estilo Decoration, tuinconfetti van Hikje (voor onze nieuw aangelegde tuin, blog voor volgend jaar), sleutelhangel van Op eigen Houtje , strijkplaatje (van een vos)  van Strijkplaatje.nl. Echt teveel hebbedingetje om op te noemen. Voor alle merken en webshops moet je echt een kijkje nemen bij de Conceptstore. Alvast zien wat ze hebben? Kijk dan op de Facebookpagina van de Conceptstore.

Processed with Snapseed.
Kaartje van Studio Suikerwit. Doosje in de vorm van een huisje van House of Products.
Processed with Snapseed.
Aankleedkussenhoes van Witlof for Kids. Kaartje van By Bean.

En als je dan toch bij Conceptstore the Upperside bent geweest, neem dan zeker ook een kijkje aan de overkant bij Goods4home, met erg mooie meubels en woonaccessoires. Voor de hongerigen onder ons (like me), kom heerlijk lunchen bij de Broodbode. Zelfs voor een nieuw kapsel kan je boven de Broodbode terecht bij kapsalon Nivo van Ivo, die afgelopen week mijn haar echt top geknipt heeft.

Een nieuw goed gevulde straat die Haverstraatpassage in Enschede. Het stilt niet mijn hebberigheid helaas. Slecht-voor-je-portemonnee-alert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: