Pin it!

Soms op de bank, vaak in bed, stiekem op het werk en heel eventjes als je wacht op dat lekkere wijntje op vrijdagmiddag! Pinnen op Pinterest: ik kan het de hele dag. Maar waarom ben ik *en vele anderen* zo verslaafd aan die plaatjes?

Tijd voor een stukje Gemma psychologie.

Pinterest bestaat nu een aantal jaren en is voor mij een vervanging van het foto’s maken uit (woon)bladen en het ouderwets knippen en plakken voor inspiratie moodboards. Het mooie van Pinterest is dat je ALLES kan pinnen. Of je nou op zoek bent naar een recept voor een nutella cheesecake *goddelijk*, zin hebt in een diy project voor met schelpen beplakte slippers, of desnoods inspiratie op wilt doen voor een verkleedpartijtje in unicorn style: Pinterest heeft het!


Mijn meeste interesse gaat uit naar interieur, quotes en styling. Zelfs van plaatjes met mooie kleuren en een indrukwekkend design gaat mijn  hart sneller kloppen. Het is voor mij een verzamelplek van alles wat ik ben, wat eigenlijk best triest is. Maar gelukkig ben ik niet de enige! Pinterest is niet meer weg te denken voor iemand die inspiratie nodig heeft of deze graag wil delen. Tip van ik: sluit je aan bij deze verslaving.

Als je het niet erg vind, ga ik nu weer ff lekker pinnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: