Freedom

Soms zijn de meest impulsieve acties, de beste acties. Als iemand mij een aantal jaren geleden in mijn oor had gefluisterd dat ik voor mijn 30ste 32 uur zal werken in plaats van de volle 40 uur, had ik diegene eerst een klap verkocht *ik haat oor gefluister* en daarna vol verbazing aangekeken. Minder werken doe je pas als je kinderen hebt, toch? En nu zit ik hier dan toch op een hele woensdag in huis, zonder mij druk te maken over werkgerelateerde zaken. What was I thinking? Nou, eigenlijk niet zo lastig. Die extra uurtjes geven mij de tijd om meer te doen met Koekjes & Liefdadigheid. Ik kan nu de godganse dag foto’s in huis maken, zonder vriendlief die in de weg staat en schrijven met Spotify op de achtergrond, waarin ik ook nog mijn zangkunsten kan laten horen aan de 2 monsters hier in huis. Dat ik daarnaast ook kan uitslapen, op de bank hangen kijkend naar TLC, of gewoon heerlijk kan shoppen is mooi meegenomen.

Het heerlijke aan een dag voor jezelf, is dat je je kan verdiepen in het doel wat je voor ogen hebt. Mijn droom is om te bloggen op mijn manier waarin ik iemand iets kan meegeven. Al is het een kleine tip over een lamp op de wc, of een simpele quote waar je kippenvel van krijgt. Misschien krijg je alleen al een kleine glimlach op je gezicht van mijn idiote gedachten stroom. Daarom zal ik de komende vrije woensdagen veel lezen, onwijs veel proberen, fouten maken en veranderingen in brengen. Kom maar op met die vrije uurtjes!Freedom

Eén reactie op “Freedom”

  1. Leuk stukje! Succes verder met het bloggen! En geniet van je vrije woensdagen!!! Want ik denk er namelijk net zo over, zoals jij er vroeger over dacht 🙂 (Ben gewoon stiekem ’n beetje jaloers, haha..)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: