Moodboard time

Soms moet je het gewoon eens doen! Nu dus ook. Steeds vaker krijg ik de vraag, ‘Hé Gem, jij moet mij wel helpen met het huis inrichten enzo hè?’ Of, ‘Welke kleur moet ik op de muur doen, welke vloer past het beste bij de bank en jij doet de aankleding straks toch?’ Top vragen, serieus, en met mijn tips komen jullie altijd verder, maar sorry ik weet soms ook niet wat de beste keuze is! Om eerlijk te zijn is interieur voor mij een – zoals ik het graag noem – onuitstaanbare passie. Alleen een achtergrond hierin heb ik niet. Om nou naast mijn fulltime baan een studie op te pakken is natuurlijk een optie, maar welke? Voor degenen die mij een beetje kennen is een studie volgen op vrijwillige basis niet echt een geweldig plan. Zo doe ik nu al 2,5 jaar over mijn studie Spaans en ik ben al bij les 8 (en dat is niet ver).

Om nou niet gelijk te gaan studeren kan ik zelf gaan leren. Inspiratie opdoen van mede interieur liefhebbers op Instagram, of trends volgen op Pinterest en verschillende blogs. Dat is één van de redenen waarom ik ook ben gaan bloggen op Woontrendz.nl. Het is al fijn tot het inzicht te komen dat niet iedereen een wit en Scandinavisch interieur wil (Huh, hoezo wil jij niet alle muren wit?). Smaken verschillen nu eenmaal, zelfs in het interieur. Eén van de redenen waarom de meeste oudere mensen nog met hoogglans gelakte bruine meubels opgescheept zitten. Ze vinden het mooi! En ineens bedacht ik mij, waarom maak ik niet een aantal moodboards van verschillende ‘smaken’ interieur. Van botanic, tot Ibiza en van landelijk naar mijn favoriet Scandinavisch. Wellicht zit jouw smaak hier wel bij en kan je iets met mijn moodboard. En laat ik eens gek doen, voor iedereen die echt geen benul heeft van interieur en denkt ‘Ammehoela, daar ga ik mijn tijd niet aan verprutsen’ daar wil ik best een moodboard voor op maat maken. Ik moet het toch ergens van leren, dus ik gebruik jullie! Stuur maar een berichtje als ik iets voor je kan doen!

Welke stijl past het beste bij jou?

Landelijk

Scandinavisch


Botanic


Ibiza 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: