Koekie monster!

Soms moet je gewoon wat nieuws doen. Dat idee had ik vandaag. Na een half dagje werken bedacht ik mij ineens: ‘Waarom ga ik niet eens wat groter groeien met Koekjes & Liefdadigheid’. Dat brengt wat doelen met zich mee. Dus ben ik begonnen met een To Do lijstje. Consequenter schrijven, bedenken welke onderwerpen en niet geheel onbelangrijk, hoe te promoten. Nu ben ik al fanatiek met Instagram, deel ik mijn inspiratie al op Pinterest en Twitter, alleen Facebook was nog een stapje te ver. Tot vandaag. Vandaag deelt Koekjes en Liefdadigheid haar blog en foto’s ook op Facebook!

Met als nieuwe slogan: “Als het leven je zin geeft, schrijf het dan in woorden”.

Wil je constant op de hoogte zijn van deze blog of inspirerende foto’s -gericht op wonen-? like dan deze pagina! https://www.facebook.com/koekjesenliefdadigheid

En ja, zoiets moet ik toch een beetje vieren! Gelukkig heb je Huis & Meer in Enschede. De buit? Reageerbuisjes!
Voor een soort huisuitbreiding 🙂 Ik zeg: BOTANIC LOVE!

Koekjesenliefdadigheid

Fijne avond! Ik ga van Koekjes & Liefdadigheid een Koekie monster maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: