Happy new home!

Soms is alles het wachten waard! Zoals nu, ons nieuwe huis. Naar lang wachten eindelijk van ons. Al die ideetjes die ik in 5 maanden in mijn hoofd heb gehad kan ik nu toepassen. Hier een aantal keuzes op een rij.

Zwarte kozijnen en zwarte balk midden in de woonkamer.
Zoals velen kan ik echt wegdromen bij zwart stalen kozijnen. Ze maken elk huis een tikkeltje meer industrieel. Aangezien wij hier kunststof openslaande deuren hebben (en geloof mij, echt geen mooie) heb ik ze zwart geschilderd. Prima te doen met een goede kunststof primer. Om het zwarte terug te laten komen heb ik de balk van de oude suite deuren midden in de kamer ook zwart geschilderd. Zo creëer je eenheid in de woonkamer en maak je een tweedeling tussen zit- en eetkamer.

Wit, hout en zwartEen grijs geschilderde vloer.
Origineel zat in dit huis een parketvloer. Een goede stevige vloer, alleen de kleur was niet mijn smaak. Vandaar dat ik nog een droom heb waargemaakt, een grijs geschilderde vloer. Dit hebben wij gedaan met lichtgrijze betonverf. De houtnerf en noesten zijn nog steeds zichtbaar, de kleur is alleen honderd keer beter.

Wit, hout en grijsEen sprekende blauw/groene muur
Bij elkaar heb ik denk ik wel 30 kleuren uitgezocht voor de muur. En op de laatste dag heb ik, samen met vriendjelief, pas een keuze gemaakt. Een blauw/grijs/groene kleur (Arsenaal, Praxis) zit nu op de muur achter de eettafel en in de hoek van de keuken. De kleur heb ik niet helemaal doorgetrokken naar boven, maar op de hoogte van de inbouwkast daarnaast gelaten. Om het netjes af te werken heb ik een sierlijst aan de bovenkant geplakt. Nu alleen nog een aantal leuke posters/foto’s/kaartjes of weet ik veel erop en hij is af.

Blauwe muur

Blauwe muur met inbouwkast

Wit, zwart en hout combinatie
De meeste muren zijn wit, de bank-krukjes-kozijnen en balk zijn zwart en de beruchte kast met de tafel en tv kast zijn weer van hout. Die combinatie maakt het Scandinavisch licht, warm en strak. Een sfeertje waar ik gek op ben. Zwarte krukjes

Zwarte bank

Ik zal regelmatig nog wisselen met accessoires, we krijgen nog een nieuwe tafel en boven heb ik nog genoeg ruimtes om te stylen. Oftewel, genoeg om de komende tijd over te bloggen! Tot snel!

Houten diy tv kast met planten

4 reacties op “Happy new home!”

 1. Wat mooi geworden zeg! Leuke blog wederom!

  Geliked door 1 persoon

 2. helemaal weer toppie gemma, kan niet wachten om een bakkie te komen doen hoor 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat heb je een ontzettend leuk huis!! Ook erg leuk om te zien dat je je heerlijke sfeertje gewoon hebt meeverhuisd! 😉 Vind de kleur van de muur echt waanzinnig, wij hebben ook al heel wat kleurstaaltjes in onze handen gehad, maar zijn er nog niet helemaal uit… Geniet van je heerlijke huis, ben nu al nieuwsgierig naar je volgende blogpost!

  Geliked door 1 persoon

 4. Hi

  ik koop regelmatig wat bij u in de winkel
  Maar ik heb een vraag, ik zie veel spullen op deze site http://bit. ly / CheaperProduct2 die u ook verkoopt in uw webshop.
  maar daar items zijn 51% goedkoper, nou mijn vraag is wat het verschil is tussen u winkel en die van hun,
  is het de kwaliteit of iets anders, Ik hoop dat u mij kunt helpen!

  Met vriendelijke groeten
  Natasja Bomenwij

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: