Verliefd op Huis en Meer én een Giveaway

Soms kom je in een winkel en ben je gelijk verliefd. Dat gevoel heb ik inmiddels al 3 jaar als ik binnenstap bij Huis&Meer, een woonwinkel voor iedereen die gek is op interieur. En omdat ik dat verliefde gevoel heb, wil ik dat graag met jullie delen. Op mijn vrije woensdagochtend heb ik dan ook mijn mooiste pakje aangedaan, de camera omgehangen en vol enthousiasme Monique en haar dochter Lisa het hemd van het lijf gevraagd.

Eigenaresse Monique van Huis&Meer is 3 jaar geleden begonnen in een klein pandje in Enschede. Nu zit zij inmiddels een jaar, samen met haar dochter Lisa, in een aanzienlijk ruimere winkel met meer merken en vele inspiratie huiskamertjes. De reden dat ik zo onwijs weg ben van de winkel is de sfeer en de vele verschillende merken zoals Bloomingville, Nicolas Vahe en Casa Vivante. Iedere keer zie ik weer nieuwe spullen en met mede dankzij de vele cadeaubonnen die wij hebben gekregen tijdens onze housewarming, kan je er donder op zeggen dat ik iets meeneem.

Nicolas Vahe bij Huis&Meer

Monique en Lisa staan vol passie met hun tweetjes in de winkel. Op het moment dat ik er ben zijn ze net de nieuwe collectie van Zusss aan het stylen. Een basic en zacht merk die zich niet alleen richt op interieur, maar ook op sieraden en mode.

De helft van de winkel zorgt ervoor dat je ‘Jingle Bells’ gaat zingen met de nieuwe kerst collectie. Volgens Monique is het wat vroeg, alleen hier, vlak bij de Duitse grens, bestaan mensen die niet kunnen wachten om de kerstboom neer te zetten. Oh oh toegegeven, het is dat Sinterklaas nog in zijn stoomboot moet aankomen, maar anders had ik het liefst mijn huis ook al in kerstsferen gebracht. Bloomingville bij Huis&MeerHuis&Meer is een heerlijke winkel om in rond te lopen. En sinds kort hebben zij ook een webshop. Dus woon je niet in het mooie Twente, dan kan je zeker net als ik ook een verliefd gevoel krijgen op www.huisenmeer.nl.

Giveaway!!

In samenwerking met Huis&Meer mag ik een ontzettende mooie Giveaway ‘weggeven’ op Instagram. In één van mijn favoriete kleur van het moment: GOUD! Het is een set van 3 goud kandelaars van het merk Bloomingville.

Giveaway Bloomingville

Giveaway Bloomingville

Giveaway Bloomingville

Kans maken op deze leuke set?

1. Volg @nikigem en @huisenmeer op Instagram
2. Repost 1 van de foto’s van deze blog op Instagram (ik zal meerdere delen) van deze giveaway
3. Gebruik de hashtag #nikigemhuisenmeergiveaway (je mag 1 keer meedoen)

Je kan mee doen tot en met 10 oktober. Op 11 oktober maken wij de winnaar bekend. Om mee te doen moet je Instagram profiel wel openbaar staan.

Succes!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: