Goede voornemens

Soms maak je het plan om goede voornemens waar te maken in het nieuwe jaar. Soms lukken die voornemens, maar vaak niet. Zoals bij mij, vandaar dat ik niet ben begonnen met goede voornemens. In ieder geval niet vanaf 1 januari. Voornemens heb ik wel, vaak zijn ze ook goed, alleen die van mij zijn ambitieus. Mijn voornemen om af te vallen (altijd die paar kilootjes) is mij al een beetje gelukt vanaf 3 november. Check, afvinken die hap! En dat al voor 1 januari! Mijn andere eeuwigheid terugkomende voornemen is meer structuur en minder chaos in huis, hoofd, werk en sociaal leven. Een ambitieus voornemen in het leven van iemand die alles wil. Want hoe creëer je een een structuur in een hoofd van een alles willer? Hoe creëer je rust in je werk als je de functie ‘spin in het web’ hebt? Waar haal ik de tijd vandaan om balans te vinden in thuis op de bank hangen en het onderhouden van je sociale leven? Niet om die balans te vinden, maar hoe bepaal je die keuze? En het huis. De innerlijke onrust het altijd aan te passen. Het zo te maken dat je je thuis voelt en dat het daarbij ook nog smaakvol uitziet? (zie foto).
Goede voornemens die stap voor stap misschien lukken, alleen ongetwijfeld zwaar mislukken als je ze allemaal tegelijk wilt uitvoeren. Dus stap voor stap. Check!
Dan begin ik met een blog en wil ik een webshop beginnen. Helpt dat bij de wens van structuur? Nee, maar ik wil alles en hier begin ik mee. Mijn ambitieuze voornemen voor 2015!

Fijne avond!

Chaos op mijn kastje

Eén reactie op “Goede voornemens”

  1. Super leuk dat je deze blog hebt gemaakt Gemma! Maak nog even een Bloglovin’ account aan, dan ga ik je volgen 🙂 Groetjes Laura

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: